Sang-Café med Nikolaj Skaaning

Tirsdag den 1. december kl. 14.00

Nikolaj Skaaning har tilrettelagt 1. afdeling, som består af fællessange fra bl.a. højskolesangbogen. I pausen lader Nikolaj hatten gå rundt til sangønsker efter kaffen.

Entre kr. 20,00

Koncert med Gefion Brass Band

Søndag den 4. december kl. 15.00

Glæd jer til at opleve en spændende og afvekslende julekoncert, med musik af blandt andet Philip Sparke, Tormé and Wells og John Williams. Hør alt den festlige musik fra Alene Hjemme filmene, men også klassisk Brass band musik og julesalmer, alt sammen præsenteret af Gefion Brass Bands Dirigent, Kristjan Berger

Billetter kr. 50,00 som købes på kirkens kontor eller ved indgangen

Rejsen til Nordens ende.

Onsdag den 7. december kl. 15.00

Foredraget fortæller om en speciel rejse – en tur med en veterantraktor og en campingvogn op gennem Sverige og Norge til Nordkap og hjem igen gennem Finland.

Nogle syntes, det var en tosset idé, andre mente, at jeg havde en skrue løs. En mente, det skulle forbydes, for jeg ville være til gene for trafikken – en anden påstod, at maskinskader ville gøre det hele umuligt. Desuden var det alt for langt, jeg ville kede mig forfærdeligt og sikkert komme til at fortryde.

Ingen af dem fik ret. Jeg traf kun glade mennesker, der syntes, at det var fantastisk. Det er rigtigt, at jeg skabte kø, men det var fordi, så mange ville fotografere – og maskinskaderne var helt i småtingsafdelingen.

For mig blev det en stor oplevelse, og mange herhjemme fulgte turen gennem radio, tv og på Facebook. Denne dag vil jeg komme og vise billeder fra turen og fortælle om, hvad jeg oplevede på den 5200 km lange køretur op gennem Sverige til Nordkap og tilbage igen gennem Finland.

Jeg gjorde turen alene hen over sommeren, og hensigten var dels at gøre det, dels at indsamle materiale til en bog samt stof til et foredrag som altså ledsages af billeder, som fortæller om store og små oplevelser, om mennesker, jeg mødte, uheld, der nær havde stoppet turen, godt vejr, dårligt vejr, men først og fremmest om alle de gode historier, der blev det egentlige resultat af turen.

Billetter kr. 20,00 som købes på kirkens kontor eller ved indgangen

Julekoncert

Søndag den 11. december kl. 15.00

Boholte Kirke afholder traditionen tro deres egen julekoncert.

Koncertens optrædende er Kantoriet ved ledelse af Henry Linder og Børnekoret ledet af Nikolaj Skaaning og AnneBeth Kulager deltager.

I år er det operasanger Charlotte Withen, som er koncertens solist. Hun har været med i flere musicals, operetter og operaer og sunget til talrige kirke- og underholdnings koncerter i hele landet. Hun har diplomeksamen fra Det danske Musicalakademi er kandidat i klassisk sang på Det kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun vil bl.a. synge arier fra Messias.

Programmet vil være varieret og både indeholde traditionelle salmer som fællessang, solistindslag og korindslag. Hvis vi er heldige finder Henry måske også klarinetten frem i skøn forening med Charlottes smukke stemme akkompagneret af Nikolaj. Børnekoret vil starte koncerten med luciaoptog.

Snak om søndagens tekst

HVER TIRSDAG KL. 10:30

Vi mødes i konfirmandlokalet over en kop te/kaffe til en samtale om de tekster, der danner rammen om den kommende søndagsgudstjeneste.