Pinse i Boholte kirke

Pinsedag, søndag den 19. maj fejre vi med gudstjensete kl. 10.30. Anden pinsedag, mandag den 20. maj kl. 10.30 rykker vi gudstjenesten udendørs, hvis vejret tillader. Den dag medvirker også børnekoret og der vil efter tjenesten, traditionen tro blive serveret fra pølsevognen.

Koncert med DaCapo-koret i Boholte Kirke

Torsdag den 23. maj kl. 19.30.

Genhør med DaCapo-koret i Boholte Kirke en forårsaften i maj.

Koncertens hovedværk, ”The Little Mermaid”, er den danske komponist, John Høybyes fortolkning af H.C. Andersens eventyr om den lille havfrue, der i sin kærlighed til den smukke prins må ofre sit eget liv. H.C. Andersens originale tekst er nyfortolket af den engelske forfatter Edward Broadbridge. Værket synges på engelsk, men med en fortæller, der på dansk bringer os godt igennem historien, ligesom også den engelske tekst er trykt i programmet.

Da det jo også er en forårskoncert med våren som gennemgående tema, synger koret en række dejlige forårssange fra Danmark, Norge og Sverige og såmænd også et spændende forårsbidrag fra Cuba.

Endelig synger DaCapo-koret også et festligt medley med arrangementer af den legendariske svenske sang-kvintet, ”The Real Group”.

Vel mødt i Boholte Kirke torsdag d. 23. maj kl. 19.30.

Der er gratis adgang til koncerten.

Børnekoret

Børnekoret søger nye kormedlemmer

Børnekoret søger børn i alderen fra 8 - 15 år som elsker at synge og har lyst til at starte op efter nytår. Dette er samtidig en mulighed for at tjene lidt lommepenge. I koret lærer man mange af de mest benyttede salmer og årstiden sange mv. som vi for det meste synger unisont og nogle gange med små overstemmer. Koret øver i Boholte Kirke hver tirsdag kl. 16.30 -18 og optræder til GUD og MAD, ligger også tirsdag kl. 17, hvor der er mad efter børnegudstjenesten. Derudover deltager børnekoret også i jule- og forårskoncerten samt 2. Pinsedag. Skriv til boholte.sogn@km.dk og efterlad et mobilnr. så modtager i et opkald fra Nikolaj Skaaning eller AnneBeth Kulager Jensen.

Snak om søndagens tekst

HVER TIRSDAG KL. 10:30

Vi mødes i konfirmandlokalet over en kop te/kaffe til en samtale om de tekster, der danner rammen om den kommende søndagsgudstjeneste. Dog mødes vi ikke i juni, juli og august

Tryk dato for mere information