Vi vil gerne se dit coronapas, inden du går inden for i kirken.

Vi beder dig tage hensyn, bruge håndsprit og hoste i albuen.
Har du symptomer på COVID-19, bør du blive hjemme.

Hvis du har spørgsmål, så spørg en af
kirkens ansatte.

Kravet om coronapas gælder, når over 100 mennesker er samlet indendørs og når over 1000 er samlet udendørs.

Kravet om coronapas gælder, uanset om der er tale om en gudstjeneste, en kirkelig handling, som fx dåb, bryllup eller begravelse, eller et andet folkekirkeligt arrangement.

Kan du ikke fremvise et gyldigt coronapas, kan kirkens ansatte blive nødt til at bortvise dig.

Mundbind er påkrævet, når vi går eller står i kirken.

Kontaktinformationer

Kirkekontoret har åbent

Mandag, tirsdag og fredag fra 9.00 – 13.00

Torsdag fra 12.00 - 15.00

Tlf: 5666 0956 / 2041 2854 Mail: chr@km.dk

Kbf. Præst Jim Bentzen Christiansen,

Tlf.: 51513557  Mail.: jc@km.dk

Velkommen i Boholte Kirke

Beliggende i Boholte Sogn, Køge Provsti, Roskilde Stift

Moderne kirke i det sydlige Køge - indviet i 1981. Kirkerum kan slås sammen til "en stor kirke" til ca. 300 mennesker. De fungerer også som koncertsal med en særdeles god akustik. Altervæggens udsmykning samt alterkors og altersølv er udført af guld- og sølvsmeden Bent Exner.